Piler av skudd!!

Alt om mekking av piler.

Moderator: GreenMan

Svar
Brukeravatar
erik t reidarson
Mester
Innlegg: 520
Registrert: 10 jan 2006, 15:03
Bosted: SON
Sted: Son

Piler av skudd!!

Legg inn av erik t reidarson » 14 mai 2007, 10:24

På stevnet på Nesodden i går (eia var du der?) proff bueskytings-show fra hesteryggen mm...dukkket Reidar Korneliussen opp. I likhet med Oddbjørn, nestor. Reidar er pensjonert styrmann, buejeger, fra Sande i Vestfold. Han hadde med seg sine Rolls Royce buer av barlind, einer og pyramide-eike-buer. Setter nummer på alle sine buer..solgte barlindbue nr 118 i går. Å hildrande du!!
Så til pilene...han lager disse av skudd. Spirea, jasmin, villnyperose, lønn,syrin for å nevne noen. Hule piler av nyperose! superrette..åringer hele veien rundt... Spirea (hagetre), jasmin, meget tunge, som glass, nesten ubrekkelige, bøyer pilene rette med hårtørrer. Hav-ørnefjær!! :roll: (halefjær brun-svart og hvite) Mente at osp med fordel kunne forsøkes mht lette piler.
Kappes om vinteren, buntes, tørkes skånsomt for å unngå sprkking. Mye jobb! Ble så fasinert av dette møte at jeg glemte hele konkurransen. :D Reidar dukker nok ikke opp med det første på dette forumet. Dog, han har hørt om datamaskiner og at de til tider kan være nyttige. I går var det altså første gang jeg traff ham face to face..., Selvsagt er han medlem av NL, (er du :?: ?)
Erik Blodbue Reidarson

Bueskyting forteller deg hvem du er.! LAO TSE (600 f. Kr)
Mundus vult decipi!!
Sterkest er den som står alene..Henrik Ibsen
Vis Comica!!
Grunnleggeren av NL....ikkebetalende æresmedlem til evig tid

Svar