Piler av skudd!!

Alt om mekking av piler.

Moderator: GreenMan

Svar
Brukeravatar
Truls med bogen
Mester
Innlegg: 549
Registrert: 10 jan 2006, 15:03
Bosted: SON
Sted: Son

Piler av skudd!!

Legg inn av Truls med bogen » 14 mai 2007, 10:24

På stevnet på Nesodden i går (eia var du der?) proff bueskytings-show fra hesteryggen mm...dukkket Reidar Korneliussen opp. I likhet med Oddbjørn, nestor. Reidar er pensjonert styrmann, buejeger, fra Sande i Vestfold. Han hadde med seg sine Rolls Royce buer av barlind, einer og pyramide-eike-buer. Setter nummer på alle sine buer..solgte barlindbue nr 118 i går. Å hildrande du!!
Så til pilene...han lager disse av skudd. Spirea, jasmin, villnyperose, lønn,syrin for å nevne noen. Hule piler av nyperose! superrette..åringer hele veien rundt... Spirea (hagetre), jasmin, meget tunge, som glass, nesten ubrekkelige, bøyer pilene rette med hårtørrer. Hav-ørnefjær!! :roll: (halefjær brun-svart og hvite) Mente at osp med fordel kunne forsøkes mht lette piler.
Kappes om vinteren, buntes, tørkes skånsomt for å unngå sprkking. Mye jobb! Ble så fasinert av dette møte at jeg glemte hele konkurransen. :D Reidar dukker nok ikke opp med det første på dette forumet. Dog, han har hørt om datamaskiner og at de til tider kan være nyttige. I går var det altså første gang jeg traff ham face to face..., Selvsagt er han medlem av NL, (er du :?: ?)
Bilde

Svar