
Jeg er rimelig fersk senetrekker, så om jeg gjør det helt etter boka, vet jeg ikke. Sener blir det i alle fall, og seige er de

Først må du skyte en elg...og skjæra beina av den.

Så skreller vi leggen helt frem mellom tærne/ kløvene

Jeg snittet bare så vidt nedi senene. Kun for å få hull til saksa. (Sena ligger inni ei ei "hylse", og den skal vi ikke ha med)

stikk saksa inni "hylsa" og klipp deg fremover.Saksa MÅ være skarp.

Jeg bruker disse to senene som grep, og det funker bra. Da er det mye lettere å klippe oppover.

Det er ganske lett å se hva som er sene og hva som er "hylse"

Du kan ta i ganske mye og være ganske brutal når du klipper. Senene bare spretter unna saksa likevel.

Helt nederst på senefestene er det en klump/ brusk. Disse klipper jeg vekk.

Tadaaa... Ferdig! De lengste senene er nesten 40 cm lange.

Fyller opp med mere praksis når senene er tørre og klare for juling